De redding in verstopt sanitair

Verstopt toilet of een irritante geur in huis wilt u liefst meteen opgelost zien. Daarom komen wij zo snel mogelijk tot bij u. Het enige wat u hoeft te doen, is ons opbellen.

Of het nu gaat om een verstopt toilet, een verstopte keukenafvoer of een verstopte douche, onze technici ontstoppen allerlei afvoerleidingen. En dat telkens met het juiste materiaal en de nodige voorzichtigheid. Om kosten te drukken, maken we gebruik van camera’s. Via zo’n camera-inspectie kunnen we sneller en preciezer het probleem vaststellen.

Onze ontstoppingsdienst zorgt voor een snelle service in de kuststreek, zodat u niet zelf aan de slag moet. Want een verstopt toilet lijkt soms makkelijk te ontstoppen, toch is er altijd een kans dat er een grotere, achterliggende reden is niet u niet meteen merkt. Door onmiddellijk ons in te schakelen, vermijdt u een hoger kostenplaatje op lange termijn.

Maar wij doen meer dan enkel klaarstaan voor u in geval van nood. Ook voor een preventief onderhoud kunt u op ons rekenen.